dimecres, 24 d’octubre del 2012

Karate o el valor de l'amistat

El Jan enguany fa Karate com a extraescolar. Son 2 tardes a la setmana, una hora cada dia. L'extraescolar la fa amb el Club de Karate de Sant Cugat, i les sessions es fan al poliesportiu de la Rambla del Celler.

I perquè Karate? Doncs com altres coses i situacions que vivim a casa, una mica per casualitat. El Jan no és dels que té una afició o una il·lusió molt clara. A ell li agrada estar a casa, amb l'Eugènia. Jugar a la wii, a la nintendo i ultimament al club penguin a l'ordinador.

Tot i això nosaltres pensem que ha de fer alguna cosa. A vegades per excés de protecció (no l'apuntem a futbol per si no acaba d'estar segur d'ell mateix) o perquè ell no vol alguna cosa (no li agrada el contacte, això descarta molts esports d'equip) o perquè no veiem que li motivi segons que (manualitats o música per dir un parell).

Doncs tenint en compte tot plegat a finals del curs passat vam anar a veure el Judo del CAR i ens va agradar a tots (inclús també a la Queralt!!!), tot pintava judo, fins que a principis d'aquest curs, tot xerrant amb la Judit i el Manel ens van comentar que l'Albert faria Karate.

Volien potenciar la concentració, el respecte, l'agilitat,... i ens van parlar molt bé del CKSC. I nosaltres vam fer un cop de cap, faria karate. En primer lloc perque del que es tracta (al nostre entendre) es que el Jan gaudeixi, s'ho passi bé, i compartir aquesta activitat amb el seu  millor amic es un primer pas per assolir tot això.

Ara ja portem un mes ben bo i estem encantats. Van contents, estan super simpàtics amb el karategi (el mono de karate), s'ho prenen amb serio, estan concentrats, fan bé els exercicis,... i fan créixer cada dia més la seva amistat, tenen un bon rotllo que es espectacular. Fa goig de veure.

A més a mi em permet compaginar amb la piscina i el gimnàs que esta al mateix edifici, però això en qualsevol cas es el de menys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada